Основно почиставане - Induhim-BG

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Основно почиставане

Продукти

Гама от продукти за ежедневно почистване на всякакви повърхности, традиционни или модерни. Притежаваме специфични решения за почистване и хигиена на всички видове повърхности необходими да бъдат третирани: стъкло, метал, дърво, плочки и т.н.

Нашите специализирани продукти зачитат обработваната повърхност и благодарение на високата си ефективност,  ви позволява да направите почистването икономически изгодно в рамките на изискването за професионално почистване.

Всички продукти на Индухим за общо почистване притежават  деликатен аромат, оставят свеж и траен аромат за дълъг период от време.

Качество, производителност и спестяване, в полза на нашите клиенти.

Blue

Blue

Парфюмиран препарат за основно почистване.
Обезмаслява старателно, и оставя почистваната повърхността хигиенизирана и с блясък, дори и без изплакване. Ексклузивен и дълготраен цветен аромат. Включва компоненти с ниска алкалност за увеличаване на обезмаслителната и почистваща способност на продукта.
pH 7,5-9,5
Опаковка 1 л

9,50 лв Добавяне
Mobel Brill

Mobel Brill

Препарат за почистване и полиране на мебели.
Комбинация от специални восъци и силикони, които подхранват и разкрасяват състоянието на всички видове мебели, подобрява запазването на дървото и лака. Включва антистатични съставки, които пречат на наслагванията от прах на третираните повърхности. Съдържа компоненти за дезинфекция на дървото и предотвратяване на замърсяването.
pH 4,0-6,0
Опаковка 750 мл.

11,50 лв Добавяне
Multiglass

Multiglass

Почистващ препарат за стъкло.
Специално предназначен за почистване на стъкла, огледала, плочки, електроуреди, телевизори, компютри и т.н. Антистатичен. Съдържа бързо изпаряеми вещества без да оставя замъгляване и воалетки. Стъклата и огледала остават напълно прозрачни, лъскави и светли.
pH 6,0-8,0
Опаковка 750 мл.

8,50 лв Добавяне
Steel Brill

Steel Brill

Препарат за полиране на Инокс.
Продукт, подходящ за полиране на повърхности от неръждаема стомана, хром, емайл, алуминий и др. Осигурява ярки, блестящи повърхности и еднороден защитен слой. Има антистатичен ефект, така че удължава времето на съхранение на почистваната повърхност.

Опаковка 1 л

19,20 лв Добавяне
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню