Авто сервиз - Induhim-BG

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Авто сервиз

Продукти

В рамките на това подразделение са включени продукти за всички видове замърсявания и петна. Почистващи препарати за каросерии, полиране на джанти и гуми, за отстраняване на насекоми, обезмасляване на повърхности, и т.н. Всичко това, за да се осигури цялостно обслужване с ненадминато качество. С тази гама от продукти, поддръжката и дълготрайността както и спестяванията ви са осигурени.

Autotal

Autotal

Супер енергичен обезмаслител.
Създаден, за премахване на всички видове мазнини и масла в авто сервизи, бензиностанции и т.н. Не вреди на боята на автомобилите. Отстранява масла от филтри, двигатели, каросерия, подове, плочки, инструменти, плотове и др. Съдържа алкални компоненти заедно с други химични елементи което го прави енергичен към замърсяванията, без да наранява повърхността.
pH 10,5-11,5
Опаковка 5л.

42,00 лв Добавяне
Bright SS

Bright SS

Почистващ препарат без силикон, полиране и защита на хром, винил, пластмаса, лакирани повърхности и т.н. Идеален за полиране на табла, гумени компоненти, купета и други. Идеален за поддръжка преди боядисване на желязо, ламарина или дърво. Продукт подходящ за полиране на повърхности с предстоящо боядисване.
Опаковка 5л.

55,00 лв Добавяне

Dinsec

Течност за измиване на стъклата на автомобила от насекоми.
Продукт състоящ се от съставки с много ниска алкалност и висока мощност на разграждане на органична материя (остатъци от насекоми). Не вреди на боята или гумените компоненти.
pH 10,0-12,0
Опаковка 5 л

35,00 лв Добавяне

Mecapast

Паста за автомеханици.
Продукт предназначен за дълбоко почистване на мазни ръце. Съставен от разтворители на цитрусови екстракти почиства и предпазва ръцете без усилие. Съдържа Микро гранули, които увеличават почистващата дейност на продукта. Включва козметични протектори за ръце.

35,00 лв Добавяне
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню