Подопочистващи - Induhim-BG

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Подопочистващи

Продукти

Широка гама от продукти за решаване на всички нужди за почистване на всякакви повърхности, независимо дали са керамични плочки, подови настилки, паркет, мрамор, мозайка и т.н., винаги с отлична поддръжка и защита на третираната повърхност. Освен отлично почистване, тази продуктова линия придава на повърхността естествения си блясък, без да променя ни най-малко оригиналните тонове. Адаптирани в съответствие с приложението, тези продукти могат да бъдат използвани както за ръчно почистване така и за почистване с автоматични почистващи машини.

За чистотата и хигиената на различните повърхности, е от съществено значение правилното използване на качествени продукти, както състава и неговата структура. За тази цел Индухим избира и подготвя внимателно първичните съставки и материали, използвани за крайния продукт като това е пълна гаранция за потребителите.

В допълнение, продуктите от гамата Masslimp поддръжка и третиране на подове са снабдени с деликатни аромати, от цитрусови и плодови, до флорални и релаксиращи, за да остави траен и свеж аромат.

Biofresh Cerámica

Biofresh Cerámica

Неутрален препарат специално за почистване на керамични подове.
Силно концентриран продукт с неутрално рН, специално за керамични плочки. Всички компоненти са силно летливи, така че не оставя следи от почистване.
Парфюм Ябълка
pH 6,0-8,0
Опаковка 1 л

8,00 лв Добавяне
Biofresh Cerámica H-104M

Biofresh Cerámica H-104M

Неутрален препарат специално за почистване на керамични подове.
Силно концентриран продукт с неутрално рН, специално за керамични плочки. Всички компоненти са силно летливи, така че не оставя следи от почистване.
Парфюм Праскова
pH 6,0-8,0
Опаковка 1 л

8,00 лв Добавяне
Carpet

Carpet

Почистващ препарат за мокети и килими
Специален продукт за сухо почистване на всички видове килими и черги. Подходящ за всякакъв вид тъкани. Съдържа компоненти, които съживят цветовете и помага за по бързото съхнене на тъканите.
pH 6,5-8,5
Опаковка 1 л

11,00 лв Добавяне
Carpet BL

Carpet BL

Препарат за машинно почистване на мокети и килими чрез инжектиране/екстракция
Специален продукт за машинно почистване на всички видове килими, мокети и черги. Подходящ за всякакъв вид тъкани. Включва много ниско пенливи компоненти, които го правят идеален за машинно почистване. Съдържа компоненти, които съживят цветовете и помага за по бързото съхнене на тъканите.
pH 5,0-7,0
Опаковка 5 л

58,00 лв Добавяне
Crystall

Crystall

Кристализатор за теракотени подове и мрамор, бързодействащ.
Специално предназначен за бърза кристализация на мраморни и теракотени настилки, придавайки страхотен блясък и издръжливост на повърхността. Съдържащ овлажнители, които помагат за продукта да образува перфектно равномерен слой.
pH 1,0-3,0
Опаковка 5 л

57,00 лв Добавяне
Diamond

Diamond

Восък авто брилянт Extra (запечатка).
Продукт с висока концентрация предназначен за полиране на подови настилки. Приложим за всички видове повърхности. Състоящ се от специални восъци които придават голяма издръжливост на третираната повърхност. Подходящ за зони с висок трафик. Висока устойчивост на токчета. Включва специални компоненти, предотвратяващи подхлъзване, и подобряване процеса на приложение на восъка.
pH 7,0-9,0
Опаковка 1 л

17,00 лв Добавяне
Lavix

Lavix

Препарат за възстановяване и предпазване блясъка на покритието на подове третирани с восъчни покрития.
Концентриран продукт, подходящ за почистване и възстановяване на подове, които вече са третирани с восъчни покрития. Включва специални елементи за предотвратяване на подхлъзване, и подобряване процеса за приложение на смолистите компоненти.
pH 5,5-7,5
Опаковка 5 л

60,00 лв Добавяне
Onix

Onix

Восък авто брилянт extra - черен.
Продукт с висока концентрация предназначен за полиране на черни подови настилки, и специално за гранитогрес серия пизара. Приложим за всички видове повърхности. Състоящ се от специални восъци които придават голяма издръжливост на третираната повърхност, като на места с висок трафик. Висока устойчивост на токчета. Включва специални компоненти, за предотвратяване на подхлъзването.
pH 7,0-9,0
Опаковка 1 л

19,00 лв Добавяне
Rubi

Rubi

Восък авто брилянт extra - червен.
Продукт с висока концентрация предназначен за полиране на червени подови настилки, състоящ се от специални восъци които придават голяма издръжливост на третираната повърхност, като на места с висок трафик (барове, ресторанти, офиси и др.). Висока устойчивост на токчета. Включва специални компоненти, за предотвратяване на подхлъзване.
pH 7,0-9,0
Опаковка 1 л

19,33 лв Добавяне
Strip

Strip

Препарат за премахване на восъчни запечатки.
Продукт предназначен за отстраняване на стари слоеве метални восъци от синтетични и теракотени подове. Съдържа компоненти за бързо премахване на восъчните покрития. Ниско ниво на пенообразуване, което ускорява и улеснява действията на изплакване.
pH 11,5-13,5
Опаковка 1 л

8,92 лв Добавяне
Strip Forte

Strip Forte

Препарат за премахване на восъчни запечатки и обезмаслител.
Продукт, който съчетава комбинация от съставки, което го прави идеален за два почистващи процеса, ецване и тотално почистване. Като ецващ, омекотява и освобождава всички видове покрития и восък, по лесен и бърз начин.
pH 11,5-13,5
Опаковка 5 л

58,00 лв Добавяне
Wood

Wood

Почистващ препарат за дърво
Продукт, предназначен за почистване на дървени повърхности и корк. Запазва естествения блясък на дървото и защитава почистваната повърхност.
pH 9,0-11,0
Опаковка 1 л

7,50 лв Добавяне
Кехлибар

Кехлибар

Восък авто брилянт (запечатка)
Подово покритие, Приложим за всички видове повърхности. Състои се със специални восъци които дават на обработваната повърхност голяма устойчивост, на места с висок трафик (барове, ресторанти, офиси и др.) Висока устойчивост на токчета. Включва специални компоненти, предотвратяващи подхлъзване, и подобряване процеса на прилагане на восъка.
pH 7,0-9,0
Опаковка 1 л

14,10 лв Добавяне
Подопочистващ препарат H-109

Подопочистващ препарат H-109

Препарат специално предназначен за (Подови повърхности от Печена глина)
Висока концентрация: Осигурява голяма производителност.
Съдържа сапуни: Придава почистваща сила за проникване в порите на повърхността.
Съдържа филмо-образуващи агенти: Образува защитен слой, за да се предпази от замърсявания в порите на повърхността.
pH 9,0-11,0
Опаковка 1 л

За силно замърсени повърхности се разрежда 6 тапи от продукта в кофа с вода.
За ежедневно почистване се разрежда 2 или 3 тапи кофата с вода.

8,54 лв Добавяне
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню