Кухня - Induhim-BG

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Кухня

Продукти

Отдела на I + D + I на Индухим заедно с опита на най-взискателните си клиенти, е разработил група от продукти Masschef за покриване на всички нужди за високо качество на хигиена и дезинфекция във професионалните кухни, като предпазва деликатно третираната повърхност.

- Обезмаслители
- Ръчно измиване на съдове
- Автоматични съдомиялни машини
- Полиране и блясък

В допълнение, нашият екип от специалисти в областта на почистващи и системи за хигиена на професионални кухни, предоставя целият си опит за разработване на планове, съобразени с вашите съоръжения за хигиена и изисквания  като (системата за самоконтрол), както и консултации и обучение за прилагането и използването на по-ефективни дозиращи системи, иновативни и икономически изгодни.

Alumat

Alumat

Съдомиялен препарат за алуминиеви съдове за готвене и хранене.
Продукт за отстраняване на органични остатъци, протеини, албумин, и т.н. в кристалерия, съдове и прибори за хранене с миялна машина и в тунели за измиване. Съдържа секвестранти на варовик и магнезий от водата, спомага да се избегне натрупването на варовик в дюзите, тръбите и реотаните. Идеален за вода от 10° до 50° френски градуса.

pH 11,5-13,5
Опаковка 6 кг.

52,00 лв Добавяне
Bimat HO

Bimat HO

Обезмаслител, за самопочистващи се фурни. Конвектомати.

pH(1%) 11,5 - 13,5
Опаковка: 20 лит.

170,00 лв Добавяне
Bimat Solid

Bimat Solid

Препарат в твърдо състояние за миялна машина и тунели за миене.
Концентриран препарат за икономични и много трайни измивания във тунели и съдомиялни машини. Лесно отстранява натрупаните замърсяванията, приложим във всички видове вода. Лесен за съхранение и боравене.

pH(1%): 13,0-14,0
Бутилка от 3,7 кг

94,44 лв Добавяне
Brilmat AB

Brilmat AB

Сушене и полиране на съдове и прибори за хранене, глинени, стъклени в автоматични миялни машини, стационарни миялни машини или тунели за измиване.

pH 4,0-6,0
Опаковка 5л.

46,00 лв Добавяне
Brilmat HO

Brilmat HO

Продукт, за сушене и полиране на самопочистващи се
фурни.Конвектомати.

Ph 3-5
Опаковка 20 лит.

190,00 лв Добавяне
Massclean E-130

Massclean E-130

Съдомиялен препарат за полутвърди води.
Продукт за отстраняване на органични остатъци, протеини, албумин, и т.н. в кристалерия, съдове и прибори за хранене с миялна машина и в тунели за измиване. Съдържа секвестранти на варовик и магнезий от водата, спомага да се избегне натрупването на варовик в дюзите, тръбите и реотаните. Идеален за води от 10° до 50° френски градуса.

pH 11,5-13,5
Опаковка 25 кг.

146,00 лв Добавяне
Multigras

Multigras

Многофункционален концентриран обезмаслител.
Висока мощност на обезмасляване специално за порести повърхности, благодарение на проникваща си способност. Улеснява отстраняването на мазнините като ги емулгира. Включващ повърхностно активни вещества които разтварят замърсяванията. Неговата формула с много летливи компоненти спомага за избягване на изплакването, което прави приложението му много удобно.
pH 8,0-10,0
Опаковка 5 lit.

40,00 лв Добавяне
Orange Power

Orange Power

Обезмаслител подсилен.
Многофункционален обезмаслител за почистване на кухни, прибори за готвене, бани, петна по дрехите и т.н. Формула с висока обезмаслител способност, благодарение на включените в него цитрусови екстракти. Високо съдържание на естествени обезмаслителна съставки.
pH 9,0-11,0
Опаковка 5 lit.

40,00 лв Добавяне
Selman Ultra BAC

Selman Ultra BAC

Ултра-Концентриран препарат за ръчно измиване на съдове и прибори за хранене.
Утра концентриран, идеален за ръчно измиване на съдове, почистване и обезмасляване на всички видове повърхности, плочки, подове, премахване на всички видове органични отпадъци. Готов за използване във изключително твърда вода. Формулиран с повърхностно активни вещества и неутрално рН което предпазва от увреждане и на най-деликатните ръце.
pH 7,5-8,5
Опаковка 1 л

10,00 лв Добавяне
Selman Xtra

Selman Xtra

Екстра Концентриран препарат за ръчно измиване на съдове и прибори за хранене.
Екстра концентриран, идеален за ръчно измиване на съдове, почистване и обезмасляване на всички видове повърхности, плочки, подове, премахване на всички видове органични отпадъци. Готов за използване във изключително твърда вода. Формулиран с повърхностно активни вещества и неутрално рН което предпазва от увреждане и на най-деликатните ръце.
pH 6,0-8,0
Опаковка 1 л

8,00 лв Добавяне
Storm

Storm

Препарат за почистване на плоски скари за печене.
Алкален продукт с голяма сила на разрушаване и премахване на всички видове мазнини. Специален продукт за прилагане на горещо. Незапалим.
pH 11,5-13,5
Опаковка 5 Lit.

44,00 лв Добавяне
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню