Перилни - Induhim-BG

Търси
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Перилни

Продукти

Системи и процеси Masswash.

Индухим предлага на своите клиенти услугата Персонална Консултация по поръчка, представена от професионални специалисти по почистване, които да проучат съоръженията, продуктите и процесите, с цел постигане на по-висока производителност.


EMG Saniquick®
Уникален процес на пране и дезинфекция на дрехи  само за 1 час.

В Индухим мислим че всички видове дрехи, които се перат, също трябва да бъдат дезинфекцирани, тъй като е неизвестно кой е бил крайният потребител. Въз основа на тази предпоставка и по настояще, с истински гордост, представяме продукта-процес  за пране и дезинфекция

EMG  SaniQuick®.

Потвърден от Европейски институт по приложни изследвания  в (Германия).

EMG SaniQuick® позволява дрехите да се перат и дезинфекцират от всякакви органични замърсявания, премахвайки скъпите и инфекциозни предварителни накисвания и пранета. Това означава, че това е процес с широка приложимост, тъй като може да се прилага не само за болнично облекло, но също за хотели, ресторанти и в хранително-вкусовата промишленост.

EMG SaniQuick®e истински научен пробив, в резултат на интензивна изследователска работа, която Индухим е направил в продължение на няколко години.

Cloractiv

Cloractiv

Продукт на базата на натриев хипохлорит стабилизиран с висока концентрация на активен хлор. Подходящ за избелване и дезинфекция в процеси на пране при ниска температура.

pH 12,0-14,0
Опаковка 23 кг.

100,94 лв Добавяне

Cosmo

Концентриран перилен препарат за трудни води.
Високо концентриран препарат предназначен за работа в трудни води, с високо съдържание на метали, като магнезий, желязо, калций, и т.н.
pH 11,5-12,5
Опаковка 25 кг.

240,00 лв Добавяне
Neuflor

Neuflor

Омекотител текстил.
Тотална мекота съчетана с мек и приятен парфюм. Съдържа антистатични агенти, които улесняват последващото преминаване през машината за гладене.
pH 1,0-3,0
Опаковка 5л.

28,00 лв Добавяне
Oxiactiv

Oxiactiv

Кислородо съдържащ продукт на основата на водороден пероксид. Специално разработен за пране на цветни дрехи. Също и ефективен дезинфектант при средни до високи температури.
pH 2,0-4,0
Опаковка 23 кг.

124,97 лв Добавяне
Thor

Thor

Препарат за пране с активен кислород.
Специално предназначени за пране на дрехи.
Лесно разтвор при стайна температура, благодарение на високата си разтворимост. Включва други съставки като: зеолити, анионни повърхностно активни вещества. Избелва белите и засилва цветовете на цветните дрехи.

pH 10,0-12,0
Опаковка10 кг.

66,00 лв Добавяне
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню